Гривни

Во оваа категоријата ви нудиме белегзии изработени од алкантара, метал или челик, комбинација со убавината и елеганцијата на Сваровски кристали. Гривните, направени од алкантара се во комбинација со Сваровски кристали – Кристално Mesh или Кристално карпи како можат да варираат во големината и бојата на камења или Алкантара.

Прикажани 1-32 од 105 резултати