Прстени

Прстени, кои ги нудиме во Кристално зона продавница можат да бидат изработени по порачка на клиентот во друга боја, големината или обликот, комбинација со Сваровски кристали. Нудиме прстени направени од сребро, метал и нерѓосувачки челик.

Прикажани 1-32 од 69 резултати