Детски

Кристално зона Ви презентираме специјално направена категорија со накит за деца. Засега нудиме детски белегзии и обетки со бисери Swarovski. Обетките се направени од бисери Swarovski и сребро. Гривните се комбинација од бисери Swarovski и метални сепаратори со Swarovski кристали.

Покажува сите 11 резултати