За Мажи

Кристално зона продавница нуди на мажите избор од колекцијата мъжки бижута на италијанските компании Fiorenzo и Borsari. Fiorenzo създават накит, изработени од највисок квалитет нерѓосувачки челик, а берза – ефектни машки нараквици, изработени од метални нишки и сребро.

Покажува сите 17 резултати