Поставени – ASW60084

Цена:53.00 лв.

Сребро примерок 925 (обетките) и Swarovski кристали.

Големина на автомобили:
- Должина на кристалот - 1.8 види.

Големина на обетките:
– должина на обетките - 3.5 види.
– должина на кристалот - 1.4 види.

Боја на кристалите: CR АБ.