Обетки – ASW30012

Цена:52.00 лв.

Сребро примерок 925 и Swarovski кристали.

Размер на обеци:
- Должина - 3.6 види (заедно со сребрениот држач).
- Големина на кристал - 2.2 види.

Цвят на кристала: CR Златна сенка.